Dahlia-talli Oy/ Työtiimi

Jukka-Pekka Kauhanen

Tallin omistaja ja vastuuvalmentaja, koulutukseltaan laskentatoimen yo-merkonomi. Nuoruudessa harrastanut kestävyysjuoksua ja pelannut jääkiekkoa. Kiinnostus vaihtui hevosiin ja ihmisurheilun oppeja on sovellettu hevosvalmennukseen.
Ammattivalmentaja vuodesta 1990.

Luottamustoimia useat järjestötehtävät Suomen Hippoksen organisaatioissa ja ravi-alan koulutustehtävissä.

  • Ohjastustilasto vuodesta 1977 startit yht. 10 390, vs. 3 493 195 €
  • Valmennustilasto vuodesta 1999 startit yht. 3333, vs. 1 664 280 €

Motto: Työ tekijäänsä kiittää.


Sanna Taimela

Tallin pitkä-aikainen luotto hevosenhoitaja on suorittanut hevosenhoitajan perustutkinnon oppisopimuksella Dahlia-talli Oy:ssä. Sen jälkeen Sanna on ollut vakituisena työntekijänä  vuodesta tallillamme 1999 alkaen. Sannan vastuulla on normaali hoitotöiden lisäksi tallille tulevien opiskelijoiden perehdytys ja ohjaus.

Arja Kauhanen

Koulutukseltaan sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja ja NLP Practitioner/NLP coach. Työura kehitysvammaisten ja autisminkirjon henkilöiden parissa, joka jatkuu edelleen. Tallin arjessa päivittäin.  Lisäksi laskutuksen hoito ja muut toimistotyöt sekä yrityksen kehittämisvisiot yhdessä Jukka-Pekan kanssa.

 

Riku M Lindgren

Tallin apuvalmentaja Riku on Ypäjän hevosopiston käynyt nuori mies, jolta hoituvat kaikki tallityöt hevosten treenauksesta kengitykseen. Riku on aloittanut työt Dahlia-tallilla alkuvuodesta 2018.

Hän on myös mukana vuoden 2018 Salamakypärä ohjastajakilpailussa.

 

Yhteistyössä

racing_logo.pngravivalmentajat_logo.png