Dahlia-talli Oy/ Työtiimi

Jukka-Pekka Kauhanen

Tallin omistaja ja vastuuvalmentaja, koulutukseltaan laskentatoimen yo-merkonomi. Nuoruudessa harrastanut kestävyysjuoksua ja pelannut jääkiekkoa. Kiinnostus vaihtui hevosiin ja ihmisurheilun oppeja on sovellettu hevosvalmennukseen.
Ammattivalmentaja vuodesta 1990.

Luottamustoimia useat järjestötehtävät Suomen Hippoksen organisaatioissa ja ravi-alan koulutustehtävissä.

  • Ohjastustilasto vuodesta 1977 startit yht. 11 323, vs. 3 967 878 €
  • Valmennustilasto vuodesta 1999 startit yht. 3802 , vs. 2 058 838 €

Motto: Työ tekijäänsä kiittää.


Riku M Lindgren

Tallin apuvalmentaja Riku on Ypäjän hevosopiston käynyt nuori mies, jolta hoituvat kaikki tallityöt hevosten treenauksesta kengitykseen. Riku on aloittanut työt Dahlia-tallilla alkuvuodesta 2018.

Hän on ollut mukana myös vuosien 2018 ja 2019 Salamakypärä ohjastajakilpailussa.

Sanna Taimela

Tallin pitkä-aikainen luotto hevosenhoitaja on suorittanut hevosenhoitajan perustutkinnon oppisopimuksella Dahlia-talllla. Sen jälkeen Sanna on ollut vakituisena työntekijänä  vuodesta tallillamme 1999 alkaen. Vastuulla on normaali hoitotöiden lisäksi tallille tulevien opiskelijoiden perehdytys ja ohjaus.

 

Arja Kauhanen

Koulutukseltaan sosionomi ja on työssä edelleen osa-aikaisesti  autisminkirjolaisten ja kehitysvammaisten parissa. Tallin arjessa päivittäin. Hevosalankoulutusta mm. ruokintaan, hevosten hyvinvointiin sekä lajikäyttäytymiseen liittyen. Lisäksi laskutuksen hoito, muut toimistotyöt sekä yrityksen kehittämisvisiot yhdessä Jukka-Pekan kanssa. Motto; Se mihin keskityt, se lisääntyy.

Olli Kauhanen

Olli opiskelee oppisopimuksella hevostalouden perustutkintoa, jonka hän aloitti syksyllä 2020. Hänen vahvuuksiaan on myös  järjestää hyviä ruokia tallin porukalle aiempaa kokin koulutustaan hyödyntäen.

 

Yhteistyössä

racing_logo.pngravivalmentajat_logo.png