Dahlia-talli Oy/ Työtiimi

Jukka-Pekka Kauhanen

Tallin omistaja ja vastuuvalmentaja, koulutukseltaan laskentatoimen yo-merkonomi. Nuoruudessa harrastanut kestävyysjuoksua ja pelannut jääkiekkoa. Kiinnostus vaihtui hevosiin ja ihmisurheilun oppeja on sovellettu hevosvalmennukseen.
Ammattivalmentaja vuodesta 1990.

Luottamustoimia useat järjestötehtävät Suomen Hippoksen organisaatioissa ja ravi-alan koulutustehtävissä.

  • Ohjastustilasto vuodesta 1977 startit yht. 11 591, vs. 4 085 688 €
  • Valmennustilasto vuodesta 1999 startit yht. 4008 , vs. 2 177 728 €

Motto: Työ tekijäänsä kiittää.


Riku M Lindgren

Tallin apuvalmentaja on Ypäjän hevosopiston käynyt ja valmistunut YSAO Hingunniemestä ravivalmentajaksi v. 2023. Riku aloitti työt tallilllamme v. 2018 ja häneltä hoituvat kaikki tallityöt hevosten treenauksesta kengitykseen. 

Ajotehtäviä on karttunut vuosien myötä ja hänet valitiin Suomen edustajaksi kokelasohjastajien EM-kilpailuihin lokakuussa 2021. Sijoitus hienosti kolmas! 

Riku on ollut mukana myös vuosien 2018 ja 2019 Salamakypärä ohjastajakilpailussa.

Sanna Taimela

Tallin pitkä-aikainen luotto hevosenhoitaja on suorittanut hevosenhoitajan perustutkinnon oppisopimuksella Dahlia-talllla. Sen jälkeen Sanna on ollut vakituisena työntekijänä  vuodesta tallillamme 1999 alkaen. Vastuulla on normaali hoitotöiden lisäksi tallille tulevien opiskelijoiden perehdytys ja ohjaus.

 

Arja Kauhanen

Koulutukseltaan sosionomi ja on työssä edelleen osa-aikaisesti  autisminkirjolaisten ja kehitysvammaisten parissa. Tallin arjessa päivittäin. Hevosalankoulutusta mm. ruokintaan, hevosten hyvinvointiin sekä lajikäyttäytymiseen liittyen. Lisäksi laskutuksen hoito, muut toimistotyöt sekä yrityksen kehittämisvisiot yhdessä Jukka-Pekan kanssa. Motto; Se mihin keskityt, se lisääntyy.

Olli Kauhanen

Olli on suorittanut hevosten hoitajan perustutkinon v. 2023. Hänen vahvuuksiaan on myös kokkailla tallin porukalle aiempaa kokin koulutustaan hyödyntäen.

 

Yhteistyössä

racing_logo.pngravivalmentajat_logo.png