Dahlia-talli Oy/ Työtiimi

Jukka-Pekka Kauhanen

Tallin omistaja ja vastuuvalmentaja, koulutukseltaan laskentatoimen yo-merkonomi. Nuoruudessa harrastanut kestävyysjuoksua ja pelannut jääkiekkoa. Kiinnostus vaihtui hevosiin ja ihmisurheilun oppeja on sovellettu hevosvalmennukseen.
Ammattivalmentaja vuodesta 1990.

Luottamustoimia useat järjestötehtävät Suomen Hippoksen organisaatioissa ja ravi-alan koulutustehtävissä.

  • Ohjastustilasto vuodesta 1977 startit yht. 10 728, vs. 3 605 690 €
  • Valmennustilasto vuodesta 1999 startit yht. 3460, vs. 1 740 240 €

Motto: Työ tekijäänsä kiittää.


Riku M Lindgren

Tallin apuvalmentaja Riku on Ypäjän hevosopiston käynyt nuori mies, jolta hoituvat kaikki tallityöt hevosten treenauksesta kengitykseen. Riku on aloittanut työt Dahlia-tallilla alkuvuodesta 2018.

Hän on mukana myös vuoden 2019 Salamakypärä ohjastajakilpailussa.

Sanna Taimela

Tallin pitkä-aikainen luotto hevosenhoitaja on suorittanut hevosenhoitajan perustutkinnon oppisopimuksella Dahlia-talllla. Sen jälkeen Sanna on ollut vakituisena työntekijänä  vuodesta tallillamme 1999 alkaen. Vastuulla on normaali hoitotöiden lisäksi tallille tulevien opiskelijoiden perehdytys ja ohjaus.

 

Arja Kauhanen

Koulutukseltaan sosionomi ja on työssä edelleen osa-aikaisesti  autisminkirjon henkilöiden ja kehitysvammaisten parissa. Tallin arjessa päivittäin. Hevosalankoulutusta mm. ruokintaan, hevosten hyvinvointiin sekä lajikäyttäytymiseen liittyen. Lisäksi laskutuksen hoito, muut toimistotyöt sekä yrityksen kehittämisvisiot yhdessä Jukka-Pekan kanssa. Motto; Se mihin keskityt, Se lisääntyy, 

 

Yhteistyössä

racing_logo.pngravivalmentajat_logo.png