Dahlia-talli Oy/ Työtiimi

Jukka-Pekka Kauhanen

Tallin omistaja ja vastuuvalmentaja, koulutukseltaan laskentatoimen yo-merkonomi. Nuoruudessa harrastanut kestävyysjuoksua ja pelannut jääkiekkoa. Kiinnostus vaihtui hevosiin ja ihmisurheilun oppeja on sovellettu hevosvalmennukseen.
Ammattivalmentaja vuodesta 1990.

Luottamustoimia useat järjestötehtävät Suomen Hippoksen organisaatioissa ja ravi-alan koulutustehtävissä.

  • Ohjastustilasto vuodesta 1977 startit yht. 11 510, vs. 4 045 788 €
  • Valmennustilasto vuodesta 1999 startit yht. 3943 , vs. 2 135 148 €

Motto: Työ tekijäänsä kiittää.


Riku M Lindgren

Tallin apuvalmentaja on Ypäjän hevosopiston käynyt nuori mies, jolta hoituvat kaikki tallityöt hevosten treenauksesta kengitykseen. Riku aloitti työt alkuvuodesta 2018.

Ajotehtäviä on karttunut vuosien myötä ja hänet valitiin Suomen edustajaksi kokelasohjastajien EM-kilpailuihin lokakuussa 2021. Sijoitus hienosti kolmas! 

Hän on ollut mukana myös vuosien 2018 ja 2019 Salamakypärä ohjastajakilpailussa.

Sanna Taimela

Tallin pitkä-aikainen luotto hevosenhoitaja on suorittanut hevosenhoitajan perustutkinnon oppisopimuksella Dahlia-talllla. Sen jälkeen Sanna on ollut vakituisena työntekijänä  vuodesta tallillamme 1999 alkaen. Vastuulla on normaali hoitotöiden lisäksi tallille tulevien opiskelijoiden perehdytys ja ohjaus.

 

Arja Kauhanen

Koulutukseltaan sosionomi ja on työssä edelleen osa-aikaisesti  autisminkirjolaisten ja kehitysvammaisten parissa. Tallin arjessa päivittäin. Hevosalankoulutusta mm. ruokintaan, hevosten hyvinvointiin sekä lajikäyttäytymiseen liittyen. Lisäksi laskutuksen hoito, muut toimistotyöt sekä yrityksen kehittämisvisiot yhdessä Jukka-Pekan kanssa. Motto; Se mihin keskityt, se lisääntyy.

Olli Kauhanen

Olli opiskelee oppisopimuksella hevostalouden perustutkintoa, jonka aloitti syksyllä 2020. Hänen vahvuuksiaan on myös  järjestää hyviä ruokia tallin porukalle aiempaa kokin koulutustaan hyödyntäen.

 

Yhteistyössä

racing_logo.pngravivalmentajat_logo.png